Mer om oss

Hei og velkommen til oss!

HTO er din trafikkskole i Hallingdal, Numedal og Sigdal/Eggedal. Vi er den største og eldste trafikkskolen i området med mer enn 30 års erfaring. Vi er de eneste som tilbyr opplæring i alle «lette klasser». Enten det er Trafikalt Grunnkurs, førstehjelp, mørkedemo, bil, bil m/automat, tilhenger, moped, mc, traktor, traktor 50-kurs eller snøscooter så hjelper vi deg!

Vi gjør deg best mulig forberedt både til førerprøven og den trafikale hverdag. Vårt mål er å være blant landets beste trafikkskoler, og er stolt av at vi flere år har hatt 0% stryk på oppkjøring. Kom til oss for trivsel, kjøreglede og trygghet til konkurransedyktige priser. Kvalitet blir billigst!

Vi har topp kvalifiserte lærere. Alle har "norsk trafikklærerutdanning" fra NORD universitet, og er jevnlig på videreutdanning og kurs. Samhandling og forståelse for andre trafikanters behov er avgjørende for sikkerhet og flyt i trafikken. Derfor har alle våre lærere førerkort i alle klasser. Vi holder også kurs for andre trafikklærere og erfarne førere, samt bidrar i frivillig trafikksikkerhetsarbeid.

Våre motiverte lærere hjelper deg effektivt til «lappen». Ta gjerne kontakt med oss direkte om du ønsker mer info. Meld deg på trafikkopplæring nå! 

Ta kontakt

Adresse

Tronderudvegen 2

3550 Gol

911 90 111

erik@hto.no